• Login
  • Je hebt nog geen cursussen in je winkelmandje

Veel gestelde vragen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle inspiraties op de oorsprongrijke mens starten. Ga naar de desbetreffende inspiratiepagina en klik op “start inspiratie” om aan de slag te gaan.

De instellingen bij het aanmelden stonden tot een paar dagen geleden (13 nov 2019) niet goed, waardoor de meesten die de inspiratie “De strijd om de persoonlijkheid” hebben gekocht, geen account bij ons hebben kunnen aanmaken. Dit kun je alsnog eenvoudig doen:

  1. Als je op deze link klikt: https://deoorsprongrijkemens.nl/inloggen/?action=lostpassword
  2. en je vult het mailadres dat je hebt opgegeven bij de aankoop van de inspiratie, dan wordt je account alsnog aangemaakt en staat de gekocht inspiratie gekoppeld (tenzij je via je eigen overschrijving hebt betaald, dan koppelen wij hem zodra de betaling binnen is).

Als de inspiratie online komt kun je die gelijk in zijn geheel lezen en bekijken (na de releasedatum).

Als je er niet uitkomt kun je hier de video bekijken hoe je dat doet.

Onder de teksten en de video’s is een mogelijkheid om te reageren (dit is alleen zichtbaar voor mensen die meedoen en ingelogd zijn). We willen je uitnodigen om dat ook te doen.

Bekijk hier de korte video met uitleg waar je het kunt vinden en hoe dat in zijn werk gaat.

Het is primair bedoeld om met elkaar uit te wisselen waarbij je geen facebookaccount nodig hebt, daar zijn we niet te vinden. Wij zullen het periodiek lezen, soms zelf ook iets posten of een reactie geven (het is niet bedoeld als vraagbaak aan ons ;).
Er komt nog een uitgebreidere beschrijving over het idee forum op onze website de oorsprongrijke mens en wat de mogelijkheden zijn. Voor ons is dit echter ook nieuw, en al doende leren we. Elkaar life ontmoeten blijft onze voorkeur hebben. Alles is mogelijk. 🙂

Ja dat kan! 

We hebben er een prachtig boekje van gemaakt en bij Pumbo kun je het boek bestellen (voor € 14,95).

De verzendtijd is ongeveer 3-5 werkdagen.

Nee, je krijgt alleen een factuur en een bevestiging van je account. Dit is dus anders dan hoe we met de 26 weekse | oorsprongrijk leven in de matrix begonnen zijn. Je kunt zelf inloggen en de inspiratie in zijn geheel bekijken.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Firefox (of evt. Chrome) te bekijken.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Nee, de inspiraties hebben het 0% tarief. De oorsprongrijke mens is op een platform gebouwd waar vooral cursussen en opleidingen gegeven worden. Zelf houden we niet van die woorden, vandaar dat we het inspiraties noemen. BTW technisch zijn het echter wel opleidingstarieven, dus onder het 0% tarief.

Ja. Die kun je zelf downloaden als je rechtsboven op je naam klikt. Dan kom je in je profiel. Bij bestellingen (in het linker menu) kun je dan rechts jouw facturen bekijken of als pfd downloaden.

Als je naar je profiel gaat op www.deoorsprongrijkemens.nl en dan het tabblad “Bewerk profiel foto” dan kun je een bestand kiezen. Dan krijg je een scherm om de foto bij te snijden. Als je daarmee klaar bent, klik je op afbeelding bijsnijden.  Je nieuwe profielfoto is dan met succes ge-upload.

Bekijk hier de korte video over je profiel en het reageren op de inspiratie.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

Contact


t.a.v. de oorsprongrijke mens

Parellaan 2 – P 1403
2132 WS Hoofddorp

Telefoon: +31 (0)85 – 1303923
Mail: info@earth-matters.nl
KvK: 02091407
BTW: NL815248192B01
Triodosbank: NL79TRIO0198518331

De oorsprongrijke mens is onderdeel van Stichting Earth Matters, een culturele ANBI (door de staat erkend goed doel) RSIN: NL815248192B01.

Fundament

Wij hebben hier niet de bedoeling de pijlers van deze samenleving onderuit te halen of om deze realiteit zijn bestaansrecht te ontnemen. Noch om over een bron te spreken, als een soort hemel, waar we allemaal direct vandaan zouden komen en vanuit een ascentie gedachte weer allemaal naartoe kunnen gaan.

We nemen echter waar dat het mensverhaal vol tegenstrijdige belangen, die zich ook wel ‘samen’ leving noemt, de wezenrijke kracht van de mens veelal verborgen houdt.

De kracht van bestaande fundamentele geloofsovertuigingen, systeemmodellen en beeldvormingen spiegelt zich aan volgzame gedachten in taal, vorm en stilte. Het geeft ons een kunstmatig gevoel van leven zonder het ware hart, leven dat uiteindelijk sterft.

De mens die voorbij de toegestane persoonlijkheid zijn oorsprongrijke kracht hervindt, verbindt zich met zijn echte eigen gedachten en dus met een groots en vredig gevoel voor samen leven zijn.
top
© 2020 Stichting Earth Matters